Bogføring

TRIT Solution

Vi er dit bogholderi i Roskilde!

TRIT Solution er dit lokale bogholderi i Roskilde, hvori jeg tilbyder  bogføring blandt andet, enkeltmandsvirksomheder og anpartsselskaber. Jeg kan stå for det hele inden for økonomiadministrationen, og jeg laver både store som små bogføringsopgaver. 

Jeg laver det for kunderne, som en ansat bogholder normalt ville lave. Jeg laver bl.a. selvangivelser for personlige selskaber og bistår med klargøring og afstemning for ApS-selskaber, så de er klargjorte til revisorer. 

Jeg tager ud til din virksomhed og bogfører på de antal dage og tidspunkter, der er aftalt med dig. På den måde er det præcis op til dig og dit firmas behov, hvornår I ønsker hjælp med bogføringen.

Har du brug for en fleksibel bogholder?

Mangler du en erfaren og kompetent bogholder til at hjælpe dig med bogføringen i din virksomhed, er du meget velkommen til at tage kontakt til mig til en snak om mine ydelser og dine muligheder. 

Kontakt
dit bogholderi i roskilde!

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om mine ydelser inden for bogføring og rådgivning.